REKLAMI GEÇ

Horoz O’na emanet

Horoz O’na emanet

Denizlispor, hafta sonunda Özcan Bizati’nin görevine son verdikten sonra sürdürdüğü teknik direktör arayışlarını sonuçlandırdı ve Serdar Dayat’la bir yıllık sözleşme imzaladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 25 Temmuz 2013 Perşembe, 16:54

Samsunspor ve Gençlerbirliği’nde yardımcı artrenör olarak görev yapan, geçen yıl Bulgaristan’ın Etar Veliko Tarnova takımını çalıştıran 44 yaşındaki teknik adam Serdar Dayat’la bir yıllığına anlaştıklarını söyleyen Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çelikkol, “Teknik direktör arayışlarımızı Serdar Dayat’la sonuçlandırdık. Kendisiyle bir yıllık anlaşma yaptık. Köln Spor Akademisi’ni bitiren teknik direktörümüz Bolu kampına giderek takımla çalışmalara başlayacak” dedi. Serdar Dayat’ın Türkiye ve Almanya pasaportu bulunuyor.

 

Bu arada Denizlispor’un uzun süredir görüşmeler yaptığı Kongo asıllı Fransız kanat oyuncusu Bruce Pascal Inkango, Denizli’ye gelerek yöneticilerle görüşmeye başladı. Inkango’yla büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı, sözleşme detayları üzerinde küçük pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı öğrenildi. Fransız kanat oyuncusu ile yarın resmi sözleşme imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..