REKLAMI GEÇ

Horoz Özgür’den vazgeçti

Horoz Özgür’den vazgeçti

Denizlispor’un forvet adaylarından Özgür Can Özcan’dan vazgeçildi. Yeşil siyahlı kurmayların transfer teklifine geri dönüş yapmayan futbolcu silindi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Temmuz 2018 Pazartesi, 11:11

Denizlispor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil siyahlılar sağ bek ve forvete süratle takviye yapmak istiyor. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek’in listesindeki pek çok golcüden biri olan Gazişehir Gaziantep Kulübü futbolcusu Özgür Can Özcan’dan vazgeçildi.

Yeşil siyahlı kulübün temasa geçerek teklif götürdüğü futbolcunun Denizlispor’a geri dönüş yapmaması sabırları taşırdı. Yaklaşık iki hafta önce temas kurulan futbolcudan yanıt alamayan Denizlisporlu kurmaylar bu transferden vazgeçti.

MEHMET AKYÜZ DENİZLİ’DE MUTLU
Diğer yandan yeşil siyahlılarda Mehmet Akyüz’ün Samsunspor’a gideceği yönündeki görüşler ve sosyal medya paylaşımları da gündeme alındı. Takımın Afyon kampını ziyaret eden Başkan Mustafa Üstek futbolcu ile bir kez daha görüştü.

Denizli’de iyi bir sezon geçiren ve lige ağırlığını yeniden koyan deneyimli futbolcunun yeşil siyahlı kulüple bir sorunu olmadığını söylediği, Denizli’de mutlu olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Transfer tekliflerine sıcak bakmayan futbolcunun ortaya atılan dedikodulardan da rahatsız olduğu kaydedildi. İddiaya göre kampta çalışmalarını sürdüren futbolcuyu bazı çevreler ısrarla Denizlispor’dan koparmak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..