REKLAMI GEÇ

HOROZ PUANA GİDİYOR

HOROZ PUANA GİDİYOR

Denizlispor evindeki hazırlıklarını tamamladı. Takım bugün karayolu ile başkente geçiyor. Yönetim tam kadro takıma destek verecek. Ankara’daki Denizlililer de tribünlerdeki yerini alacak. Taraftar maç sabahı Denizli’den hareket edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Mayıs 2019 Cuma, 10:32

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Denizlispor pazar günü başkentte Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Yeşil siyahlılar Denizli’de son çalışmalarını gerçekleştirdi. Bugün karayolu ile Ankara’ya gidecek olan Denizlispor kafilesinde sakat Tahacan dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Yücel İldiz maçın önemine dikkat çekerken istedikleri puanları alarak hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ise sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, “Tek düşüncemiz galibiyet. Denizli’ye üç puanla dönmek, iç sahada yaşadığımız puan kaybını telafi etmek istiyoruz. Denizlispor’un yeri süperligdir. Bu hedefe çok yakınız. Sezon sonunda tüm camianın arzusu gerçek olacak” diye konuştu.

Diğer yandan Denizlispor yönetimi de başkente çıkarma yapacak. Yeşil siyahlı kurmaylar eksiksiz olarak Gençlerbirliği maçında tribündeki yerini almayı planlıyor. Denizlispor taraftarı Eryaman Stadı’nda kendisi için ayrılan bölümdeki tüm biletleri satın aldı. Horozlara Ankara’da yaşayan Denizlililer de destek verecek. Denizlim Derneği üyeleri de maça çıkarma yapacak.

Diğer yandan karşılaşmayı süperligin deneyimli hakemlerinden Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz, Mustafa Savranlar yapacak.

Kariyerinin 324’ncü maçına çıkacak olan Bitigen orta hakem olarak ise 157’nci maçını yönetecek. Bitigen’in yönettiği karşılaşmalarda ev sahibi yüzde 40 oranında kazanırken misafir takımların galibiyet oranı da yüzde 32 oldu.

Daha önce Denizlispor’un üç deplasman maçını daha yöneten Bitigen, Horozların geçen yıl Gaziantep’te oynadığı kritik Gazişehir maçını da yönetmiş ve Horozlar karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı. Bitigen’in yönettiği diğer Denizlispor maçlarında yeşil siyahlılar Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor’u 3-2’lik skorlarla boyun eğmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..