REKLAMI GEÇ

HOROZ REVİRE DÖNDÜ

HOROZ REVİRE DÖNDÜ

Denizlispor’un başı eksiklerle dertte. Kadro derinliği bulunmayan yeşil siyahlılar sezon başından bu yana tam kadro maça çıkamadı. Antalyaspor maçı öncesi durum daha da vahim.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ocak 2020 Cuma, 10:51

Kadro derinliği bulunmayan yeşil siyahlılarda zorlu Antalyaspor maçı öncesi Teknik Direktör Mehmet Özdilek’i sakat ve cezalılar endişelendiriyor.

Yeşil siyahlılarda Barrow kart cezasını tamamlarken Sackey de sakatlık sonrası dün ilk kez kupa maçında sahne aldı ama yerlerine yeni eksikler geldi.

Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan kaleci Tolgahan’ın Antalyaspor karşısında kadroda yer alamayacağı kesinleşti. Zorlu maçta Stachowiak’ın yedeği genç Hüseyin olacak.

Yeşil siyahlılar dünkü kupa maçında yeni transferi stoper Muhammet Özkal’ı da kaybetti. Karşılaşmanın uzatma bölümünde ikinci sarı kartını gören oyuncu Antalya karşısında forma giyemeyecek.

Galatasaray maçında sakatlanan ve sağ ayak arka adalesinde yırtık tespit edilen Mustafa Yumlu da zorlu maçta görev alamayacak isimlerden biri. Tedavisi süren Zakarya da takım arkadaşlarına bu karşılaşmada eşlik edemeyecek.

Denizlispor’da soğuk algınlığı da iki futbolcuyu vurdu. Yeşil siyahlıların deneyimli ismi Aissati ve kart cezasını tamamlayan Barrow soğuk algınlığı yaşıyor. Her iki futbolcunun Antalya maçına kadar iyileşmeleri için tüm olanaklar seferber edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..