REKLAMI GEÇ

HOROZ RÖVANŞI ALMAYA KARARLI

HOROZ RÖVANŞI ALMAYA KARARLI

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor pazar günü sahasında Altınordu’yu konuk edecek. Yeşil siyahlılar 14 maçtır kaybetmeyen rakibinin bu ünvanına son vermeyi planlıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Şubat 2019 Cuma, 10:49

Spor Toto 1. Lig’in lideri Denizlispor, pazar akşamı 19:00’da İzmir temsilcisi Altınordu’yu Denizli Atatürk Stadı’nda konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılarda Ziya Alkurt kart cezalısı olduğu için bu maçta görev yapamayacak.
Denizlispor’da devre arası transferi Kehinde’nin de maça yetişip yetişmeyeceği belirsiz. Muhammet Himmet’in sakat olduğu ev sahibinde 6 futbolcu da sarı kart sınırında bulunuyor.
Buna rağmen Teknik Direktör Yücel İldiz’in tek hedefi galibiyet. Şampiyonluğa giden yolun iç sahadaki tüm maçları kazanmaktan geçtiğini söyleyen deneyimli teknik adam haftayı galibiyetle kapatarak, rakiplerle puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor.
Diğer yandan ligin ilk yarısında 4-0 kaybettikleri Altınordu maçını Denizlisporlu futbolcular da çok ciddiye alıyor. Yeşil siyahlı futbolcular Denizli’deki rövanşı alarak Altınordu’nhun yenilmezlik serisine de bir son vermek istiyor. İzmir temsilcisi ligde en fazla berabere kalan takımlardan biri olsa da son 14 maçta bileği bükülmedi. Altınordu’nun ligde sadece üç yenilgisi bulunuyor.

Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat da denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede maçın final niteliği taşıdığını söyledi.
Denizlispor’un sezon sonu şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyorsa bu maçı mutlaka kazanması gerektiğini kaydeden Fırat, “Artık ligin boyu kısaldı. Her maç artık final niteliği taşıyor. Altınordu ligin en az yenilgi alan takımlarından birisi. Uzun süredir yenilmiyorlar. Çoğunlukla berabere kalsa da 14 maçtır kaybetmiyorlar. Genç bir takım, koşan bir takım. Oyun felsefesi var ve 90 dakika boyunca o felsefeye sadık kalıyorlar. Deplasmanlarda daha iyi oynuyorlar. Biz de yerimizi korumak istiyoruz. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanıp kazanacağız. Yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..