REKLAMI GEÇ

HOROZ SABRETTİ, TRANSFERİ BİTİRDİ

HOROZ SABRETTİ, TRANSFERİ BİTİRDİ

Denizlispor, son dakika sürprizi nedeniyle resmi açıklamayı yapamadığı Sacko transferinde işi bitirdi. Sabreden yeşil siyahlı kurmaylar amaçlarına ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Temmuz 2019 Salı, 12:12

Geçen sezonun ikinci yarısında Leeds United’dan kiralık olarak Ankaragücü’ne gelen ve ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Malili futbolcu Hadi Bacho, Denizlisporlu oldu.

Futbolcu ile iki yıllık sözleşme anlaşma sağlandı.

Yeşil siyahlı kurmaylar futbolcunun transferini daha önce bitirmiş buna karşın başkent temsilcisinin devreye girmesi ile beklenmedik gelişmeler yaşanmıştı.

Yukatel Denizlispor futbolcu ile her konuda anlaşmış kulübü ile de 150 bin Euro bonservis bedelinde mütabık kalmıştı. Leeds United Kulübü ile anlaşmanın ardından Ankaragücü devreye girerek futbolcuya 1 milyon Euro bonservis önermiş bu nedenle İngiliz temsilcisi Denizlispor Kulübü’ne bonservis bedelini 500 bin Euro olarak artırdığını duyurmuştu.

Yeşil siyahlı kurmaylar bu dakikadan sonra geriye çekilerek futbolcu hakkındaki diğer teklifin ciddiyetini sorgulamıştı.

İngiliz kulübü ile mail yoluyla anlaşması bulunan yeşil siyahlılar futbolcunun başka bir takıma transferi halinde FİFA’ya başvurmayı planlıyordu ki, Türkiye’den gelen diğer tekliflerin sadece Denizlispor’u zor duruma düşürmek için ortaya atıldığı ve ciddiyeti bulunmadığı fark edilince eski anlaşma yürürlüğe girdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..