REKLAMI GEÇ

HOROZ SÜPER BAŞLADI

HOROZ SÜPER BAŞLADI

Denizlispor 9 sezon sonra kavuştuğu süper lige süper bir başlangıç yaptı. Yeşil siyahlılar Recep Niyaz ve Rodagella’nın sayıları ile Galatasaray’ı 2-0 devirdi. Maç sonunda büyük sevinç yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ağustos 2019 Cumartesi, 11:20

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonuna Denizlispor harika bir başlangıç yaptı. 9 sezondur uzak kaldığı lige şampiyon olarak yükselen yeşil siyahlılar sezonun açılış maçında son şampiyon Galatasaray’ı konuk etti.
Otoritelerin açık ara favori gösterdiği son şampiyon Galatasaray’ı sahadan silen yeşil siyahlılar 75’te Recep Niyaz ve 90’da Rodagella’nın sayıları ile sonuca gitti 2-0.

Karşılaşmada Recep Niyaz’ın bir şutu direkten dönerken Galatasaray 29’ncu dakikada Selçuk İnan’ın ayağından penaltı kaçırdı. Yeşil siyahlıların deneyimli eldiveni Stachowiak penaltıda rakibine geçit vermeyerek Horozu kendi taraftarı önünde geriye düşmekten kurtardı. Galatasaraylı Marcao 34 ve 43’ncü dakikalarda gördüğü iki sarı kart nedeniyle oyun dışı kaldı.

Karşılaşma sonrasında Denizlispor cephesi büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlar takımı kutlarken bir süre stadı terk etmedi. Teknik Direktör Yücel İldiz tribünlere çağrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..