REKLAMI GEÇ

Horoz, Trabzon’a kilitlendi

Horoz, Trabzon’a kilitlendi

Denizlispor hafta sonu Trabzonspor ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde hazırlıklarına devam eden yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal, Trabzonspor’u yeneceklerini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

Denizlispor, Cumartesi günü saat 15.00’de oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mesut Bakkal yönetiminde, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren takım, maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Denizlispor’un iyi bir takım olduğunu ve bunu herkesin geçtiğimiz hafta oynanan maçta gördüğünü belirten Teknik Direktör Mesut Bakkal, “Şu anda takımız motivasyon yönünden iyi. Oyuncularımız geçtiğimiz hafta aldığı puanla moralini düzeltti. Futbolcularımız da kenetlenmiş durumda. Maç sonrası oynamayan futbolcularımız, oynayan arkadaşlarının terlerini sildiler. Bu takım için çok iyi bir durum” dedi.

Trabzonspor’un zor bir takım olmağını, Denizlispor’un da Trabzon kadar iyi bir takım olduğunu belirten Bakkal, “Futbolcularımız ile Trabzonspor maçına iyi bir şekilde hazırlandık. Bu maçı mutlaka almamız gerekiyor. Çünkü acil puana ihtiyacımız var. Artık maç kaybetme şansımız yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..