REKLAMI GEÇ

HOROZ TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

HOROZ TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

Denizlispor transfere hız verdi. Yeşil siyahlılar daha önce anlaştığı Sackho’nun yanı sıra Aissati ve Kahraba ile de prensip anlaşması yaptı. Üç futbolcunun da bu hafta imza atması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Temmuz 2019 Pazartesi, 11:42

Dış transferde şu ana kadar Sapunaru, Lopes, Tolgahan, Rodagella, Mustafa Yumlu ve Sedat Şahintürk’e imza attıran Yukatel Denizlispor tempo artırdı.

Yeşil siyahlı kurmaylar daha önce anlaşma sağladığı Sackho’nun yanı sıra Aissati ve Kahraba ile de prensip anlaşmasına vardı.

Geçen sezonu Ankaragücü’nde kiralık olarak geçiren Leeds Unitedlı futbolcu Hadi Sackho ile anlaşma sağlayan yeşil siyahlılar başka kulüplerin araya girmesi ile bu transfere imza attıramamıştı. Pürüzleri gideren Denizlispor futbolcuya hafta içinde imza attıracak.

Diğer yandan uzun süredir görüşme halinde olan Aissati ile de prensipte anlaşıldı. 1. Lig’den pek çok takımın kıskacında olan Faslı oyuncu yeşil siyahlı takımda kalmaya sıcak bakıyor. Bu futbolcunun da hafta içinde imza atılması bekleniyor.
Diğer yandan Mısırlı futbolcu Kahraba ile de prensip anlaşmasına varıldı. Bu futbolcu ile de son pürüzlerin giderilmesinin ardından imza atılması bekleniyor. Horozların listesinde iki önemli oyuncu daha olduğu belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..