REKLAMI GEÇ

HOROZ TRİBÜNDE DE LİDER

HOROZ TRİBÜNDE DE LİDER

Ligde liderliğini sürdüren Denizlispor, tirbünde hem taraftar sayısı hem de maça katkısı bakımından tribünlerde de liderliği eline aldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 11 Şubat 2019 Pazartesi, 09:13

Spor Toto 1. Lig’de zirveyi kimseye bırakmayan Denizlispor haftalar ilerledikçe puan farkını açıyor. Yeşil siyahlılar dün de ligin en uzun süreli yenilmezlik serisini yakalayan Altınordu’ya 14 maçın ardından çaresizliği tattırdı. Burak Çalık’ın tek sayısı ile İzmir temsilcisini deviren yeşil siyahlı futbolcuların yine en büyük destekçisi tribünler oldu.

Yeşil siyahlı taraftarlar son dönemde Denizli deplasmanını tam bir cehenneme çevirdi. Dünkü karşılaşmada da görevini fazlası ile yapan taraftarlar, maç öncesi tüm takıma ‘Bir şarkısın sen’ diye seslendi.

MAÇI KAÇ KİŞİ İZLEDİ?
Dünkü maç öncesi Denizli Atatürk Stadı’na ilk taraftarlar maçtan yaklaşık dört saat önce gelmeye başladı. Sıkışıklık yaşamak istemeyen taraftarlar saat maçtan iki saat önce tribünlere alınmaya başlandı. Altınordu maçı için toplam 11 bin 306 kişi bilet satın aldı fakat karşılaşmayı 10 bin 247 kişi takip etti.

Denizli Atatürk Stadı’nda kale arkası tribünler hariç diğer tüm tribünler tıka basa doldu. Askeri alan tarafındaki kale arkasının da büyük bölümünde taraftarlar yer aldı. Her iki kale arkasının toplam 4500 koltuk kapasitesi bulunuyor.  Yeşil siyahlı kulüp zorlu maçta 190 bin liralık tribün hasılatı elde etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..