REKLAMI GEÇ

HOROZ UÇUYOR

HOROZ UÇUYOR

Trabzon deplasmanından üç puan çıkaran Horozlarda keyifler yerinde. Yeşil siyahlılar galibiyeti soyunma odasında kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2019 Salı, 10:15

Her geçen hafta oyununu geliştiren Denizlispor, Trabzonspor karşısında hem savunmada hem de hücumda etkili futbolu ile galibiyeti hak eden taraf oldu.

Sıkıntılı bir süreci geride bırakan yeşil siyahlılar Trabzonspor deplasmanından alnının akıyla çıktı.

Karşılaşma boyunca baskı görmeyen buna karşın açık bir oyunu tercih eden Özdilek’in öğrencileri özellikle maçın ikinci yarısında etkili olmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk bölümünde Oğuz’un kendi kalesine attığı golden sonra bir hayli üzüldüğü görüldü.

Kaptan Rodallega’nın ilk sayısından sonra en çok sevinen isimlerden biri de kuşkusuz o oldu. Maçın son bölümünde her iki takım da orta alanı kolay geçerek rakip kale önünde pozisyonlar üretirken 82’nci dakikada Rodallega Fırtınanın fişini çekti. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından yeşil  siyahlı soyunma odası adeta karnaval havasına büründü. Zorlu deplasmanda kazanmasını bilen Horozlar soyunma odasında haklı galibiyetinin sevincini yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet beşel   -  Bağlantı 17 Aralık 2019, 14:10

siz trabzon sporu değil kovboy ithal korkak futbol bilgisi olmayan karabükün hocasi kovboy ünali yendiniz 100 maç oynasanız 99 unu trabzon alır biri berabere bider TEBRİKLER
Not o hoca denen zat şanlı denizliye yakışmıyor