REKLAMI GEÇ

Horoz umuda uçtu

Horoz umuda uçtu

Kendi evinde Manisaspor’a kaybederek hayal kırıklığı yaratan Denizlispor, zorlu maç için Elazığ’a gitti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 10:06

TFF 1. Lig’de Manisaspor’a kendi evinde kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşatan Denizlispor, pazar günkü maç için Elazığ’a hareket etti.

Yeşil siyahlı kafile bu sabah 06:00’da tesislerden İzmir’e yola çıktı. Denizlispor kafilesi buradan hava yolu ile Elazığ’a geçecek.

Günü dinlenerek geçirecek olan yeşil siyahlılar yarın maçın oynanacağı Elazığ Atatürk Stadı’ndaki çalışmanın ardından maç saatini bekleyecek.

Manisaspor maçı öncesi hazır olduğunu söyleyen fakat maçtan bir gün önce hazır olmadığını öne süren Sankoh’un sakatlık sorunu bitti. Futbolcu kafileye dahil edildi. Hastalığı nedeniyle Manisaspor maçı kadrosundan çıkarılan orta sahanın dinamosu Veli Acar da kadroda yer aldı.

Diğer yandan dizinde esneme bulunan kaleci Necati kadrodan çıkarılırken yerine Asil Kaan dahil edildi.

Sakatlığı süren Berkan da kadroya alınmadı.

Sırt ağrılarından şikayet eden ve bu nedenle iki lig maçı kaçıran Moritz’in ise Chapecoense takımının geçirdiği uçak kazasında üç yakın arkadaşını kaybettiği bu nedenle moral olarak hazır olmadığı kaydedilerek kadroya alınmadı.

Diğer yandan hafta içindeki çalışmalarda öğrencilerine bu maçtan üç puan beklediğini anlatan Teknik Direktör Ali Tandoğan, “Kendi evimizde hesapta olmayan puan kayıplarımız oldu. Bunu Elazığ deplasmanında telafi edeceğiz. Ligin iyi takımlarından birine karşı kendi evinde oynayacağız. En üst seviyede mücadele ederek galibiyetle gelmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..