REKLAMI GEÇ

HOROZ UZATMADI: 2-1

HOROZ UZATMADI: 2-1

Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında kendi sahasında Anadolu Üsküdar 1908 Spor’u ağırlayan Denizlispor, herkesin maç uzatmaya gidecek dediği anda attığı golle rakibini 2-1 yenerek, play-off’a yükseldi.

/ DENİZLİSPORHABER / 23 Eylül 2010 Perşembe, 18:39

Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında Denizlispor, Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Anadolu Üsküdar 1908 Spor’u 90+5 de attığı golle 2-1yendi.

MAÇTAN DAKİKALAR
8.dakikada Emin’in kullandığı korner atışında defanstan seken topu önünde bulan Roberts’in sert vuruşunu kaleci kornere çeldi. 10.dakikada gelişen Anadolu Üsküdar kontratağında topu önünde bulan Burçağ ceza alanına girip sert bir vuruşla takımını öne geçirdi.0-1. 27.dakikada Roberts’in ara pasında topla buluşan Youla kaleciyle karşı karşıya kaldı. Plase vuruşunda top kalecide kaldı. 36.dakikada Emin’in ortasında defansın kafayla uzaklaştırdığı topla ceza alanı önünde buluşan Murat sert bir vuruşla beraberliği sağladı. 1-1. 45.dakikada daha önce sarı kartı bulunan İslam, rakibine yaptığı faul sonucu ikinci sarı kartı görüp, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 69.dakikada Youla’nın ceza sahasında ortasıyla buluşan Engin’in plasesi direğe çarptı, defans topu uzaklaştırdı. Maçın normal süresi 1-1 tamamlandı. 90+5. Dakikada Youla pasını Serdar Eylik’e aktardı. Serdar’ın pasıyla ceza alanında buluşan Ali Helvacı topu ağlara gönderdi: 2-1

HAMZAOĞLU “ZOR MAÇ OLDU”
Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile oynadıkları maçın çok zorlu geçtiğini söyledi. Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Hamzaoğlu, ”Zor bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Kupada amacımız gruplara kalmak. Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi. Oyuncularının golü yedikten sonra telaşa kapıldıklarını belirten Hamzaoğlu, ”Biz onlara sabırlı olmalarını söyledik. Maçın sonuna kadar pozisyon bulup atarız diye düşünüyorduk. Bugün birçok Bank Asya takımı alt liglerdeki takımlara yenildi. Bu maçlara konsantre ve motive olmak çok zor” diye konuştu.

HOCAOĞLU “ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”
Anadolu Üsküdar 1908 Spor Teknik Direktörü Mehmet Hakkı Hocaoğlu da Denizlispor maçında sahaya saygı duyarak çıktıklarını söyledi. Rakibe saygı duyduklarını, ancak sahada 90 dakika mücadele ettikleri ifade eden Hocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Takımımızın yaş ortalaması 20, kontenjan oyuncumuz bile yok. Çocuklar elinden gelenin en iyisini yaptı. Kaybettiklerine üzülmedim. Denizlispor gibi Süper Lig namzedi ve Süper Lig’den yeni düşmüş bir takıma yenilmemiz bizi üzmüyor. 90 dakikada yediğimiz gol bile mutlu etti. Güzel bir maç oldu, kendileri üst ligde neler yapabileceklerini gördüler.”

STAT: Denizli Atatürk
HAKEMLER: Serkan Bal, Mert Türk, Mustafa Sarsılmaz
GOL: Dk. 10 Burçağ (A.Üsküdar 1908Spor), Dk 36 Murat, 90+5 Ali Helvacı (Denizlispor)
SARI KART: Güney, Mehmet (A.Üsküdar 1908Spor), Youla, İsmail Konuk (Denizlispor)
KIRMIZI KART: İslam (Dk.45) (A.Üsküdar 1908 Spor)

DENİZLİSPOR:
Yakup 5
Murat 7
Yasin 6
İsmail Konuk 5
İbrahim 5
İsmail Baydil 5
Levent 6
Emin 7
Roberts 5 (Dk 58 Ali Helvacı 5)
Youla 5
Engin 5 (Dk 81 Serdar Eylik 4)
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

A.ÜSKÜDAR 1908SPOR:
Mehmet 5
İslam 4 (Dk 45 Kırmızı)
Fatih 5
Alihan 6
Güney 5 (Dk 50 Erbay 5)
Gürkan 6 (Dk 84 Yunus ?)
Tanju 5 (Dk 46 Kadir 5)
Zafer 6
Fikret 6
Burçağ 8
Caner 6
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Hakkı Hocaoğlu

.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..