REKLAMI GEÇ

Horoz uzun süre sonra gol yemedi

Horoz uzun süre sonra gol yemedi

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen ligin dibine demir atan yeşil siyahlılar, 6 maç aradan sonra ilk kez kalesinde gol görmedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2013 Pazartesi, 12:38

PTT 1. Ligi 8. Haftasında sahasının bakımda olması nedeniyle Adanaspor ile Antalya’da karşılaşan Denizlispor 6 maç aradan sonra kalesinde gol görmedi. Ligde en son kazandığı 1461 Trabzonspor maçında gol yemeyen yeşil siyahlılar, sonraki süreçte 5 lig ve bir Türkiye Kupası maçı oynamış ve tüm bu maçlarda gol yemişti.

Son altı maçta kalesinde 15 gol gören yeşil siyahlılar buna karşılık rakip fileleri ise 3 kez havalandırmıştı. Ligin 2. Haftasındaki 1461 Trabzonspor galibiyetinden sonra Balıkesirspor’a 3-0 kaybeden Denizlispor sırasıyla, Samsunspor’dan 2, Bucaspor’dan 1, Ankaraspor’dan 4, Şanlıurfaspor’dan 3, Manavgat Evrenseki’den 2 gol yemişti.

Adanaspor karşısında beklenenin üstünde bir performans ortaya koyan yeşil siyahlılar bu maçta gol yemediği gibi rakip takıma çok az pozisyon verdi.

Sezona Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisi ile başlayan yeşil siyahlı takım ligde 14 gol kalesinde görürken 4 gol atabildi. Denizlispor, PTT 1. Ligi’nde -10 ile en kötü averaja sahip olan takım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..