REKLAMI GEÇ

HOROZ YİNE MAĞLUP (3 – 1)

HOROZ YİNE MAĞLUP (3 – 1)

Horoz hazırlık maçlarında dökülüyor. Ligdeki rakibi Bolu ile oynayan yeşil siyahlılar 3-1 mağlup oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Ağustos 2010 Pazartesi, 16:43

Yeşil–siyahlı ekip Şanlıurfaspor ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçtan sonra ligdeki rakibi Boluspor’a da 3-1 mağlup oldu. Denizlispor Çarşamba günü yine Bank Asya ligi ekiplerinden Orduspor ile, Cuma günü de Kayseri Erciyesspor ile oynadıktan sonra İzmir’e geçerek Bucaspor ile hazırlık maçı yapıp Denizli’ye dönecek.

Boluspor maçında Ahmet Çağıran, Emin Aladağ ve Serdar Eylik 85 dakika sahada kalırken, kampa geç gelen Koffi oynamadı. Oyuna ikinci yarı giren Okan Koç sakatlanıp oyundan alınırken, kalede 90 dakika Yakup forma giydi. Denizlispor’da Ahmet Cebe ilk yarı sağ önde, ikinci yarıda ise sağbekte oynadı. Geçen sezon sakatlığı nedeni ile forma giyemeyen İzzet ikinci yarıda iyi performansı ile dikkat çekti.

BOLUSPOR: 3 – DENİZLİSPOR: 1
STAT: Atatürk – BOLU
HAKEMLER : İsa Yaldız,Lütfi Oğuz Ardahan, Yusuf Şahan Süslü

BOLUSPOR : Atacan- Erdem, Özgür Bayer,(Dk-46 İbrahim Yavuz) Gökhan, Cemil, Laundry,(Dk-58 Gencer) Caner Ağca, Fabiano, Burak Akdiş, Ferhat Kiraz (Dk-46 Sefa)

DENİZLİSPOR İLK YARI: Yakup, Murat Akyüz, İsmail Konuk, Ahmet Çağıran, Ahmet Burak Solakel, Levent, Braga, Ahmet Cebe, Emin Aladağ, Serdar Eylik, Roberts

DENİZLİSPOR İKİNCİ YARI: Yakup, Ahmet Cebe (Dk-70 İsmail Baydil), İsmail Konuk (Dk-58 Murat), Ahmet Çağıran , Ahmet Burak Solakel (Dk-70 İbrahim Çelik), Emin Aladağ (Dk-85 Kayhan), Levent Kartop (Dk-70 Fatih Yiğen), Roberts (Dk-58 Engin Memişler), Serdar Eylik (Dk-85 Alican Soylar), Okan Koç (Dk-70 Ali Helvacı), İzzet

GOLLER: Dk-25 Burak Akdiş, Dk-68 Sefa, Dk-83 Cemil (BOLUSPOR), Dk-57 Serdar Eylik(DENİZLİSPOR)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..