REKLAMI GEÇ

HOROZ ZAFERE HAZIR

HOROZ ZAFERE HAZIR

Spor Toto 1. Lig’de Balıkesirspor’u konuk edecek yeşil siyahlılar zorlu karşılaşma için son hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Nisan 2019 Cumartesi, 11:52

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluğu ilanına çok az kalan Denizlispor yarın akşam Balıkesirspor’u konuk edecek. Ligde iki maç üst üste kaybettikten sonra Karabükspor’u 7-1 gibi farklı bir skorla geçen konuk ekip yeşil siyahlılardan puan koparmaya çalışacak. Buna karşın kendi evinde 4 maçtır kazanamayan Denizlispor şanssızlığını kırmak istiyor.

İki takım arasında Denizli’de oynanan maçlarda yeşil siyahlılar rakibine sadece bir kez kaybetti. 8 maçını kazanan Horozlar 5 maçta ise berabere kaldı.

Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’ye zorlu maçta Özgür Erdem ve Habip Tiryaki eşlik edecek.
Yeşil siyahlılar zorlu karşılaşmanın son hazırlıklarını tamamlayarak maç kampına girdi. Tahacan Velioğlu’nun dışında eksik ya da sakat oyuncusu bulunmayan Denizlispor’da kart cezasını tamamlayan Ziya Alkurt zorlu maçta görev verilmesi durumunda oynayacak.
Ligde 62 puan toplayarak şimdilik tarihinin en iyi ikinci skorunu yapan Denizlispor kazanarak Gençlerbirliği maçına liderlik için çıkmayı planlıyor. Teknik Direktör Yücel İldiz öğrencilerine rakibi hafifi almamalarını söyledi, son maça kadar takımın konsantrasyonunu bozmamasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..