REKLAMI GEÇ

Horoz zirveyi istiyor

Horoz zirveyi istiyor

Süper lig hayalini gerçekleştiren Denizlispor sezonu zirvede tamamlamak için İstanbulspor maçını da kazanmak istiyor. Yeşil siyahlılar zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Mayıs 2019 Perşembe, 11:21

Spor Toto 1. Lig’de sezon bitmeden süper lige çıkmayı garantileyen Denizlispor gözünü zirveye çevirdi.

Yeşil siyahlılar son hafta deplasmanda İstanbulspor’un konuğu olacak. Horozlar zorlu maçı kazanıp lider Gençlerbirliği’nin puan kaybını bekleyecek. İyi bir sezon geçiren yeşil siyahlılar sezon sonunu zirvede bitirmek istiyor.

Bu nedenle Teknik Direktör Yücel İldiz ve öğrencileri İstanbulspor maçına büyük önem veriyor. Çarşamba akşamı izni biten ve çalışmalara başlayan yeşil siyahlılar zorlu maçın hazırlıklarını Şemikler’deki Haluk Ulusoy tesislerinde sürdürdü.

Gelecek sezon da takımın başında olmak istediğini ifade eden Teknik Direktör Yücel İldiz, İstanbulspor maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

Diğer yandan Başkan Ali Çetin, TRT Spor’a verdiği demeçte Yücel İldiz ile çalışmak istediklerinin altını çizdi. Çetin yeşil siyahlı takımın süperligde kalıcı olacağını hedeflerini de ilk 5 olarak belirlediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..