REKLAMI GEÇ

Horoz Ziya’dan vazgeçmedi

Horoz Ziya’dan vazgeçmedi

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Ziya Alkurt ile yeniden temasa geçildi. Yeşil siyahlı yönetimde bazı kurmaylar Ziya’nın takımda kalmasını istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Temmuz 2019 Pazartesi, 10:47

Denizlispor’da üç sezon geçiren ve taraftarın sevgilisi olan isimlerden biri olarak öne çıkan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Ziya Alkurt’un sözleşmesi sona ermişti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor Kulübü eski futbolcusu ile şimdilik bir anlaşma sağlamamıştı. Horozlarda Ziya Alkurt yeniden gündemin ilk sırasına geldi. Henüz bir takımla anlaşmayan deneyimli futbolcuyu yeniden takımda görmek isteyen Denizlisporlu bazı kurmaylar futbolcu ile temasa geçilmesini istedi.
Sosyal medya hesabından sitem dolu paylaşımlarda bulunan futbolcu ile görüşen bazı yöneticilerin futbolcunun transferi için çalışma başlattıkları, sitemkar olmaması konusunda da Ziya Alkurt’u uyardıkları kaydedildi.

Yeşil siyahlılarda oynadığı üç sezon boyunca attığı goller ve yaptığı asistlerle öne çıkan futbolcu Denizlispor’un hem şampiyonluğunda hem de zor dönemlerde ligde kalışında büyük pay sahiplerinden biriydi. Yeni sezonda da yeşil siyahıl formayı giymek isteyen futbolcuya Denizlispor’un bu günlerde teklif götürmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..