REKLAMI GEÇ

HOROZA CANBERK SÜRPRİZİ, İTİRAZ TAHKİMDEN DÖNDÜ

HOROZA CANBERK SÜRPRİZİ, İTİRAZ TAHKİMDEN DÖNDÜ

Denizlispor’un eski futbolcusu Canberk Aydın ile arasındaki sorunu UÇK’da çözemedi. Tahkim Kurulu son noktayı koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ağustos 2019 Pazartesi, 17:34

Yukatel Denizlispor, Tahkum Kurulu’ndan gelen Canberk Aydın kararı ile sarsıldı. Yeşil siyahlılar 2016-2017 sezonunda transfer ettiği futbolcu ile yaşadığı problemden zararlı çıktı.
Yeşil siyahlılara transfer olduktan sonra istenilen verimi göstermeyen ve sakatlığı nedeniyle sadece 6 maçta görev alabilen futbolcu 2017-2018 sezonu devre arasında takımdan gönderilmişti. Yeşil siyahlı kulübün futbolcuya 400 bin liralık ödeme yaptığı iddia edilirken devre arasında Kayserispor yolunu tutan futbolcu, yeni takımında Denizlispor ile yaptığı sözleşmeden daha düşük bir sözleşmeye imza attığı için aradaki farkın ödenmesini talep etmişti. Yeşil siyahlı kulübün itirazı nedeniyle konu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na taşınmıştı.

Yeşil siyahlı kulüp Canberk’ten yana olan UÇK kararına da itirazda bulunmuştu.  Tahkim Kurulu bu anlaşmazlık konusunda son kararını verdi. Kurul UÇK’ya yapılan itirazı, usule ve esasa aykırı bir yön olmadığı gerekçesi ile reddetti. Yeşil siyahlı kulüp şimdi futbolcuya 135 bin lira ödeyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..