REKLAMI GEÇ

Horoz’a Denix dopingi

Horoz’a Denix dopingi

Denizlispor ile sponsorluk anlaşması imzalayan Denix Teknoloji, yeşil siyahlı ekiple birlikte adını tüm ülkeye duyurmayı planlıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Ağustos 2008 Salı, 00:00

Denizli’nin önde gelen teknoloji firmalarından olan Denix Teknoloji, Denizlispor ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma gereğince Denizlispor’un tüm teknolojik altyapısını sağlayacak olan Denix, bu alanda yeşil siyahlı ekibe büyük imkanlar sağlayacak. Denizlispor’a senelik yaklaşık 70-80 bin YTL kazandıracak olan anlaşmayla birlikte, kulübün tüm teknolojik giderleri, internet sitesi ve internet bağlantısı Denix tarafından karşılanacak.

Yapılan Ar-Ge çalışmaları neticesinde böyle bir sponsorluk anlaşmasının kulübe büyük bir fayda sağlanacağına dikkat çeken Denizlispor Kulübü ve Ar-Ge Bölümü Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Mersin, önümüzdeki günlerde de Damat Tween ve Ülker ile birer anlaşma imzalayacaklarını söyledi.

Denix Teknoloji adına sözleşmeyi imzalayan firma sahiplerinden Tuncay Yılmaz, Denizlispor ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla birlikte markalaşma yolunda büyük bir adım attıklarını dile getirdi. Denizlispor’un, sayılı Anadolu takımlarından biri olduğuna işaret eden Yılmaz, “Denizlili bir firma olarak Denizlispor’u desteklemek görevimiz. Biz de bunu gerçekleştirerek hem Denizli’nin gelişmesine yardımcı olacak, hem de kendi firmamızın markalaşması adına büyük bir adım atmış olacağız” diye konuştu.

‘Kombineler önemli’

Kulüp binasında yapılan sponsorluk sözleşmesinin ardından yaptığı konuşmada kombine biletlerin önemine değinen Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Mersin, tüm Denizli halkının kombine bilet satın alarak takımına destek vermesi gerektiğini hatırlattı. Denizli’nin ilçelerinden ve çevre illerden kombine talebinin son derece düşük olduğunu da sözlerine ekleyen Mersin, satılacak olan kombine biletler ve kulübün lisanslı ürünleriyle birlikte Denizlispor’a ciddi oranda bir destek sağlanacağını da vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..