REKLAMI GEÇ

HOROZA DURMAK YOK

HOROZA DURMAK YOK

Sezonun açılış maçında cuma günü Galatasaray’ı konuk edecek Denizlispor bayram izni yapmadı, çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Başkan Ali Çetin bayramın ikinci günü takımla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Ağustos 2019 Salı, 09:59

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonu Denizli’de açılıyor.  Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Yukatel Denizlispor bir yandan da Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktör Yücel İldiz ve öğrencileri Kurban Bayramı’nda tatil yapmadı ve cuma günü Denizli Atatürk Stadı’nda oynayacakları Galatasaray maçı hazırlıklarını ara vermeksizin sürdürdü.
Yüksel moralli olduğu gözlenen yeşil siyahlılar iki şampiyonu karşı karşıya getirecek sezonun ilk maçında konuk Galatasaray karşısında üç puanın sahibi olabilmek için taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.
Yeni transfer Barrow’un da katıldığı dünkü çalışmayı Başkan Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Salih Özcan da ziyaret etti, takımla bayramlaştı.

Yeşil siyahlılarda bayramlaşma programı yapılmadı. Dünkü çalışmanın son bölümünde ikiye ayrılan takım çift kale maç yaptı. Stachowiak, Aissati, Lopes, Sapunaru, Rodagella, Keremcan, Mehmet Akyüz, Kibong, Oğuz, Burak ve Zakarya’lı takım gecenin kazananı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..