REKLAMI GEÇ

HOROZ’A HACİZ ŞOKU!

HOROZ’A HACİZ ŞOKU!

Denizlispor’da icra şoku yaşandı. Denizlispor’un daha önce forma yaptırdığı Lescon firması alacağı olduğu 32 bin 400 TL’yi tahsil edemediği için kulübe icra yolladı. İcrayı Başkan Özsoy engelledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2010 Perşembe, 19:32

Denizlispor’un daha önce forma yaptırdığı Lescon firması alacağı olduğu 32 bin 400 TL’yi tahsil edemediği için kulübe icra yolladı. Firmanın avukatı Esennur Ezgi kulübe icra memuru ile birlikte gelerek önce yöneticilerle görüştü. Alacağın en az yarısının ödenmesi halinde icra işleminin yapılmayacağını söyleyen avukata kulüp yetkililerin olumsuz yanıt vermesi üzerine, Avukat Esennur Ezgi kulüp binasından çıkarak basın mensuplarına gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

Lescon firmasının Denizlispor’a bugüne kadar hep destek verdiğini ancak bundan önceki yıllarda forma sebebiyle alacakların tahsil edilememesi sebebiyle icra takibine başlandığını belirterek, “Firmanın Denizlispor’a zarar vermek gibi bir niyeti yok. Ancak kurumsal bir firma olduğu için bu yönde bir çalışma yapıldı. Denizlispor yetkilileri ile yaptığımız görüşmede bize ödeme yapamayacaklarını söylediler” dedi. Avukat Esennur Ezgi, vadesi gelmemiş 60 bin TL daha alacakları olduğunu da söyledi.

Anlaşma sağlanamaması üzerine kulüp binasına araç çağırıldı ve eşyalar yüklenmeye başlandı. Basın mensuplarının kulüp binasına girmesine izin verilmediği icra takibinde, işçiler buzdolabı, televizyon, klavye, yazıcı gibi elektronik eşyaların yanı sıra, kulübün bugüne kadar kazandığı bir çok kupa da haczedilerek götürüldü. Büyük bir itina ile taşınan kupalar daha sonra battaniyeye sarılarak götürüldü. Yaşanan haciz şoku yönetimin firma ile yaptığı görüşme sonucu akşam saatlerinde iptal edildi. Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy tarafından avukata verilen para ile haciz durdu. Alınan kupa ve eşyalar ise kulüp binasına yeniden taşındı.

ÖZSOY ‘ŞOV YAPTILAR’
Akşam ssatlerinde Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy yazılı bir açıklama ile durumu değerlendirdi. Özsoy ‘Mutlaka herkes alacağını alacaktır. Denizlispor Kulübü’nde kimsenin parası kalmaz. Nitekim Lescon Firması’nın da alacağı ödenmiş, yasal takibi durdurulmuştur. Ne varki söz konusu firmanın, yasal takibi başlatmadan önce medya kuruluşlarını araması, yer ve saat bildirerek adeta medya kuruluşları ile randevulaşarak takip yapması, işlemler sırasında kulüp binası önündeki basın mensuplarına sürekli bilgi verilmesi açıkça bir şovun göstergesidir. Lescon Firması’nın temsilcileri duruma sağduyulu yaklaşan kulübümüzün ödeme planını reddederek şov yapmıştır. Bu durum Denizlispor camiasını üzmüştür. Fakat şu bilinmelidir ki, Denizlispor’un fedakar yönetim kurulunu icralar durduramaz. Denizlispor Kulübü dimdik ayaktadır’ diye açıklama yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..