REKLAMI GEÇ

Horoz’a hemşehri desteği

Horoz’a hemşehri desteği

Adana’nın Denizlili Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez yeşil siyahlı kafile için tüm imkanlarını seferber etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Ekim 2010 Salı, 17:25

Denizlispor’un Mersin İdman Yurdu deplasmanı yolculuğunda duraklardan biri de Adana oldu. Adana’da yeşil siyahlı kafileyi uçaktan iner inmez tanıdık bir isim karşıladı. Denizli’nin yetiştirdiği en önemli bürokratlardan biri olan Adana Emniyet Müdürü ve Adanaspor 2. Başkanı Mehmet Salih Kesmez yeşil siyahlı kafileyi havalimanında karşıladı. Denizlispor’un sağlıklı bir yolculuk yapabilmesi için tüm imkanlarını seferber eden Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salip Kesmez, yeşil siyahlı takım otobüsüne Mersin’e kadar refakat edecek bir ekip görevlendirdi.

Dönüş yolculuğunda da zamanı son derece kısıtlı olan Denizlispor için tüm imkanlarını seferber eden Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yöneticiler, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafileye Menekşe Restoran’da akşam yemeği verdi. Bu yemekte bir konuşma yapan Kesmez, kendisinin bir Denizlili olduğunu hatırlatarak, “Denizlispor, Denizli adını Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında duyulmasını sağlıyor. Bu değerli markanın adını duymak biz Denizli dışında yaşayan Denizlililer için de bir övünç kaynağıdır. Denizlisporumuzun başarısını takdirle izliyor ve memnuniyet duyuyoruz. Denizlispor Başkanımız Mehmet Özsoy ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy da sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirterek; “Amacımız uzun lig maratonunun sonunda şampiyon olarak tekrar Süperlige çıkmak. Biz Bank Asya’da misafir bir takımız, yerimiz süperlig” dedi. Denizlispor’un, Denizlililer ile daha da güçlü olduğuna dikkati çeken Özsoy; “Denizlispor’umuz için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bu çağrım sadece Denizli’de yaşayan Denizlililer için değil, Türkiye’nin dört bir yanında Denizlililer bulunuyor. Onlardan beklentimiz takımlarına sahip çıksınlar. Gerekeni biz yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..