REKLAMI GEÇ

HOROZA ROMEN STOPER

HOROZA ROMEN STOPER

Denizlispor, Kayserispor’un stoperi Cristian Sapunaru ile büyük ölçde anlaştı. Yeşil siyahlıların kısa süre içinde futbolcuya imza attırması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Haziran 2019 Cuma, 12:18

Bu sezon yeni bir kadro oluşturan Denizlispor bir futbolcuya daha imza attırmaya hazırlanıyor. İç transferde Kerem Can Akyüz ve kaleci Stachowiak ile tekrar anlaşan yeşil siyahlılar şimdi de son olarak Kayserispor forması giyen Cristian Sapunaru ile söz kesti.

Yeşil siyahlı kurmayların futbolcunun temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağladığı futbolcunun bugün ya da yarın resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Kayserispor’da sağ stoper olarak görev yapan 35 yaşındaki Romen futbolcu zaman zaman sağ bek ya da ön libero pozisyonlarında da görev yaptı.

Kariyerinde İspanya ligi ekiplerinden R. Zaragoza ve Portekiz’in Porto kulübü de bulunan deneyimli futbolcu geçen sezon ligde 31 maçta forma giydi ve iki golün altına imza attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ismail şama   -  Bağlantı 14 Haziran 2019, 19:28

HERŞEY EKONOMİ İLE ALAKALI TABİ ANCAK TAKIMI ÇOK DA YAŞLI FUTBOLCU İLE DOLDURMAYIN BENCE,UZUN VADELİ MAÇ TAKVİMİNİ KALDIRMALARI ZOR ELBETTE,BU KONUDA TÜRKİYEDE EN İYİ BİLGİ SERKAN REÇBER,YURTDIŞINDA SANIRIM KAMERUN DA YADA NİJERYADA SCAUTLUK YAPAN