REKLAMI GEÇ

HOROZA UĞURLU HAKEM

HOROZA UĞURLU HAKEM

Denizlispor’un Göztepe’yi konuk edeceği maçın hakemleri belli oldu. Karşılaşmada daha önce Horozların 15 maçını yöneten Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ocak 2020 Perşembe, 11:32

Süper Lig’de Denizlispor’un konuğu Göztepe olacak. Pazartesi akşamı 20:00’de Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hakemleri açıklandı.

Maçı Mustafa Öğretmenoğlu, Samet Çavuş ve Deniz Caner Özaral hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Veli Karakaya olacak. Video Hakem Sistemi’nde ise Emre Malok ile Abdullah Buğra Taşkınsoy görev alacak.

Antalya Bölgesi hakemlerinden mali müşavir Mustafa Öğretmenoğlu Horozların 16’ncı kez maçını yönetmiş olacak. Kariyerinde 262’nci maçına çıkacak olan Öğretmenoğlu’nun bu güne kadar yönettiği karşılaşmaların yüzde 48’ini ev sahibi takımlar kazanırken yüzde 30’unu ise deplasman takımları kazanı.

Bu güne kadar yönettiği maçlarda 1317 sarı kart gösteren Öğretmenoğlu maç başına 5 sarı kart ile öne çıkıyor. Öğretmenoğlu her üç maçından birinde kırmızı kartına başvuruyor.

Yeşil siyahlılar Öğretmenoğlu’nun düdük çaldığı maçlarda bu güne kadar 8 galibiyet 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Öğretmenolu Horozların en son 2018 Mart’ındaki Adana Demirspor maçını yönetmişti. Horozlar deplasmanda oynanan maçı 3-1 kaybetmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..