REKLAMI GEÇ

HOROZ’DA 4 EKSİK

HOROZ’DA 4 EKSİK

Denizlispor’da Fenerbahçe maçında ameliyat olan Murat, sakatlıkları süren Burak ve İzzet ile kart cezalısı Braga forma giyemeyecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 3 Aralık 2008 Çarşamba, 01:00

Kulüp Doktoru Ahmet Edremit Murat Karakoç’un başarılı bir operasyon geçirdiğini açıkladı. Edremit, “Futbolcumuz Murat Karakoç, Levent Köstem’in gerçekleştirdiği bir operasyonla ön çapraz bağından ameliyatı oldu” dedi. Karakoç, 6 ay sonra yeşil sahalara dönecek. Fenerbahçe Maçı’nda kart cezalısı olan Braga, sakatlıkları devam eden İzzet ve Burak da forma giyemeyecek.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Cuma günü saat 20.00’de Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Denizlispor-Fenerbahçe karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Denizlispor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar göre; Fenerbahçe maçında uygulanacak bilet fiyatları ise şu şekilde oluştu:

Kale arkası 15 YTL, maraton 35 YTL, kapalı tribün 60 YTL, misafir takım 15 YTL

15 BİN BAYRAK DAĞITILACAK

Denizlispor – Fenerbahçe Maçı için özel hazırlanan 15 bin adet bayrak taraftara ücretsiz olarak dağıtılacak. Ayrıca maç öncesinde ve devre arasında Turkcell ve Denizlispor iş birliği ile düzenlenen animasyon ve dans gösterilerinde, taraftarları neşeli dakikalar bekliyor.

Etkinlik programı ise şu şekilde:

Maç öncesi ve devre arasında dans gösterisi

Devre arasında şut yarışması

Açık tribünde 20 x < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />30 metre ebatında dev bayrak açılacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..