REKLAMI GEÇ

Horozda 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı

Horozda 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı

Denizlispor yönetimi alacakları ve gitmeleri konusunda anlaşma sağlayamadığı 5 futbolcusunu kadro dışı bıraktı. Başkan Çetin, “Eski Denizlispor yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Ocak 2020 Cuma, 11:22

Denizlispor’da geçen sezondan alacakları bulunan ve TFF’ye başvuran futbolcular ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Yeşil siyahlı yönetim 5 futbolcusunu kadro dışı bıraktı.

Denizlispor’da daha önce takım bulması istenen Kerem Can Akyüz’ün yanı sıra, Mehmet Akyüz, Recep Niyaz, Burak Çalık ve Oğuz Yılmaz kadro dışı kalan isimler oldu.

Denizlispor yönetimi futbolcuların geçen yıldan alacakları konusunda indirim yapmasını istiyordu. Yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamayınca kadro dışı kararı geldi.

Başkan Ali Çetin’in alacakları için federasyona başvuran futbolcuların tüm alacaklarını yatırdığı sadece Burak Çalık’ın ödemesinin hafta başında yapılacağı kaydedildi.

Çetin’in futbolcularından takımdan ayrılırken kulübe para kazandırmalarını istediği öğrenildi. Denizlispor’un deneyimli kanat oyuncusu Burak Çalık’ın büyük bir atılım gerçekleştiren Samsunspor ile ön anlaşma imzaladığı ileri sürüldü.
Defansın önemli ismi Oğuz Yılmaz’a da ciddi teklif olduğu ve futbolcunun gitmek istediği kaydediliyor. Mehmet Akyüz ve Recep Niyaz’ı ise özellikle TFF 1. Lig kulüplerinden çok sayıda kulübün istediği biliniyor.

ESKİ DENİZLİSPOR YOK
Kadro dışılara ilişkin Denizlisporhaber.com’a açıklamada bulunan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Biz oyuncularımızla anlaşma gerçekleştirmek için iyi niyetli adımlar attık fakat sonuç alamadık. Herkesin şunu bilmesini istiyorum; eski Denizlispor yok.  Bundan sonra tüm Türkiye görecek. Düzenli forma giyemeyen futbolcularımızın mutsuz olmasını anlayabiliyorum. Fakat bu kulüpten ayrılırken para kazandırmalarını istiyoruz. Bu nedenle tüm alacaklarını yatırdık. Burak Çalık’ın ödemisini de pazartesi günü yapacağız.  Takımdan ayrılmak isteyen futbolcu 1,5 milyon lira getirecek ve öyle gidecek. Fiyatı bu şekilde belirledik. Kimse endişe etmesin ara transfer döneminde takıma takviyeler de yapılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ata özgür özentürk   -  Bağlantı 4 Ocak 2020, 21:00

bu oyuncuların yeni gelenlerden bir eksiği yok kanımca.özellikle recep niyaz burak calık ve mehmet akyüz bu takımı bu gunlere getiren isimler.gonul isterdiki bu isimler gonderilmesin ancak anlasma saglanamadıysa emeklerine saglık demek düser bize.