REKLAMI GEÇ

HOROZDA 9 FUTBOLCU SÜRE ALMADI

HOROZDA 9 FUTBOLCU SÜRE ALMADI

Sezonun 5 haftası geride kalırken Denizlispor’da çoğunluğu gençlerden oluşan 9 futbolcu henüz süre almadı. Teknik Direktör İldiz’in bu öğrencilerine Hacettepe karşısında süre vermesi bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Eylül 2019 Pazartesi, 13:56

Spor Toto Süper Lig’de 5 hafta geride kaldı. Sezona iyi başlayan Yukatel Denizlispor topladığı 8 puanla üst sıralarda kendine yer buldu.
Bu sezon yepyeni bir takım oluşturan Teknik Direktör Yücel İldiz’in ligde henüz şans vermediği futbolcuları bulunuyor.

Çarşamba günü türkiye Kupası 3. Turu maçında Hacettepe ile karşılaşacak olan yeşil siyahlılarda İldiz’in kupa kadrosunu süre almayan oyuncularından kurması bekleniyor.

Maç eksiği bulunan öğrencilerine de şans tanıması beklenen İldiz şimdiye kadar sadece 8 oyuncusuna düzenli olarak ilk 11’de şans verebildi.

Yeşil siyahlılarda kaleci Tolgahan Acar, Keremcan Akyüz, Sedat Şahintürk, Burak Çalık gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Muthan Sütçü, Hüseyin Altıntaş, Asım Aksungur, Kadir Kurt, Emre Sağlık gibi gençler de resmi maçta oynama fırsatı bulumadı.

Yeşil siyahlılarda Mustafa Yumlu, Mehmet Akyüz, Oscar, Kibong, Olcay Şahan, Isaac Sackey gibi futbolcular da geride kalan haftalarda çok az süre alan isimler oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..