REKLAMI GEÇ

Horoz’da Bakkal imzaladı

Horoz’da Bakkal imzaladı

Denizlispor, Ümit Kayıhan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Mesut Bakkal ile doldurdu. Bakkal, kendisini sezon sonuna kadar Denizlispor’lu yapan imzayı attı.

/ DENİZLİSPORHABER / 6 Şubat 2009 Cuma, 01:00

Denizlispor teknik direktör sorununu çözdü. Yeşil siyahlı yönetim uzun zamandır görüştüğü, yıllarca Denizlispor’da forma giymiş ve aynı zamanda yine senelerce yeşil siyahlı takımda Ersun Yanal ile birlikte yardımcı antrenörlük yapan Mesut Bakkal’la 3 ay, yani sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Denizli’nin çocuğu olan Mesut Bakkal, “Denizli’ye gelip Delikliçınar’dan kulübe çıkarken çok duygulandım. İnanılmaz duygu yüklüyüm. Buraya nasipte teknik direktör olarak dönmek de varmış. Çünkü Denizli’de terbiye aldım. Yıllarca buradaydım. Bir konu yanlış anlaşılmasın. İlk görüştüğümüzde ben bu sezon teknik direktörlük yapmak istemiyordum. Ankara’da evimin bitişiğindeki kulüplere de hayır dedim. 2-3 haftadır Denizlispor’u izliyorum. Takım genç ve dinamik çok koşuyor yani bana heyecan verdi. Denizlispor düzgün yönetimi olan bir takım. İnşallah iyi olacak. Burası benim evim, yuvam” dedi.

Denizlispor’un Başkanı Ali İpek ise, son zamanlardaki hakem hatalarına değinerek, “Hakemler bize karşı çok hata yapıyor. Özellikle iki kupa maçında Ankaraspor ile karşılaşmalarımızda yaptılar. Buna dikkat etsinler artık” dedi. Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçının önemini de anlatan İpek, “Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Dostluk ve Fair Play çerçevesinde olsun istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..