REKLAMI GEÇ

HOROZDA BAŞKANLAR ZİRVESİ

HOROZDA BAŞKANLAR ZİRVESİ

Denizlispor Başkanı Ali Çetin eski başkan ve yöneticilerin bir kısmı ile yemekte bir araya geldi, görüş alış verişinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Kasım 2019 Salı, 13:33

Denizlispor’da kritik zirve. Camia ile bağları zayıflayan yeşil siyahlılardan yeni bir hamle geldi. Başkan Ali Çetin yeşil siyahlı kulübün eski kurmayları ile buluşma toplantıları organize etti, camianın sesine kulak vermeye çalıştı.

İlki geçtiğimiz gece verilen yemekte Denizlispor Kulübü eski başkanları Ali Marım, Mustafa Baysal ve Zafer Katrancı’nın yanı sıra başkan yardımcılıkları ve asbaşkanlık görevlerinde bulunan Turgut Dalaman, Mehmet Ekizler gibi isimler yer aldı.

İstanbul’dan Denizlili işadamı Kamuran Uysal’ın da katıldığı toplantıda Osman Aydınlı, Şeref Arpacı, Hasan Kasapoğlu, Seyfi Başer ve İbrahim Tan da hazır bulundu.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin yemekte kulübün durumunu özetledi, mali konulardaki soru işaretlerini yanıtlamaya çalıştı. Eski başkan ve yöneticiler ise düşüncelerini paylaşarak rahatsız oldukları konuları iletti.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin toplantıların bundan sonra devam edeceğini söyleyerek, “Ayda bir kez bu tür toplantıları gerçekleştirerek hem iş dünyamızın değerli işadamları hem de camiamızın büyükleri, eski başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek onların düşüncelerini öğrenmek ve deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz. Her yemekte farklı isimleri ağırlayarak herkese ulaşmaya çalışacağız” diye konuştu. Toplantıda bu yılın sloganının ‘Hep Destek Tam Destek’ olarak belirlendiği kaydedildi.

Eski Başkanlardan Selami Urhan’ın da yemeğe davet edildiği buna karşın yoğun işleri nedeniyle katılmadığı belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..