REKLAMI GEÇ

HOROZDA DENİZ ALARMI

HOROZDA DENİZ ALARMI

Göztepe maçında Deniz Vural ve Recep Niyaz riske edilmedi. Recep’in Altay maçına yetişeceği belirtilirken Deniz için son kontroller beklenecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Mart 2019 Perşembe, 10:04

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor dün akşam Göztepe ile yaptığı hazırlık maçını Ziya Alkurt’un sayısı ile 1-0 kazanmasını bildi. Teknik Direktör Yücel İldiz kadrosundaki tüm oyunculara şans verdiği maçta Recep Niyaz ve Deniz Vural’ı maç kadrosuna dahil etmedi.
Hafif soğuk algınlığı yaşayan Recep Niyaz’ın tedbir amaçlı dinlendirildiği öğrenildi. Riske edilmeyen futbolcunun genel durumunun iyi olduğu hafta içinde Altay karşısında forma giyebileceği belirtildi.
Deniz Vural’ın durumunun ise daha kritik olduğu öğrenildi. Üst adalesinde zorlama bulunan futbolcunun tedbir amacıyla maça çıkarılmayarak dinlendirildiği belirtildi.
Yeşil siyahlıların sağlık ekibi futbolcu hakkında bugün yapacağı kontrollerden sonra karar verecek. Futbolcunun maç gününe kadar dinlendirilmesi de seçenekler arasında yer alıyor. Bu sezon ligde 23 maçta görev alan ve bu maçların 20’sinde ilk 11 başlayan futbolcu ortaya koyduğu performans ile öne çıkan isimlerden olmayı başardı. 30 yaşındaki deneyimli oyuncunun maça yetiştirilmesine çalışılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..