REKLAMI GEÇ

Horoz’da Domuz Gribi alarmı

Horoz’da Domuz Gribi alarmı

Gatasaraylı futbolcu Arda’nın Domuz Gribi olmasının ardından, diğer takımlarda önlemler üst seviyelere çıkartıldı. Denizlisporlu futbolcular da Domuz Gribi için sürekli ellerini yıkadıklarını ve ilerleyen günlerde Domuz Gribi aşısı olacaklarını söylediler.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Kasım 2009 Perşembe, 18:34

Futbolda Domuz Gribi alarmı var. Galatasaraylı futbolcu Arda’nın, Domuz Gribi hastalığına yakalandığının açıklamasının ardından, Anadolu takımlarında da Domuz Gribi’ne karşı önlemler alınmaya başlandı. Denizlisporlu futbolcular ve teknik heyet de Domuz Gribi’ne karşı önlemler almaya başladı. Futbolcular, Domuz Gribi’ne yakalanmamak için sürekli ellerini yıkadıklarını belirtirken, ilerleyen günlerde Domuz Gribi aşısı da olacaklarını söylediler.

Domuz Gribi’nin son günlerde futbolcularda da görülmeye başladığını, Denizlispor olarak bu hastalığa karşı tedbirleri aldıklarını belirten Denizlispor Takım Kaptanı ve Kalecisi Özden Öngün: “Futbolcular her zaman kamp ortamında birlikte. Saha içerisinde de birebir mücadeleler oluyor. Sağlık ekiplerimiz bu durumlarda bulaşma riskinin olduğunu bize anlatıyor. Biz futbolcular olarak sürekli dezenfekte oluyor, idmanlardan sonra ellerimizi yıkıyor, hasta olan arkadaşlarımızdan uzak duruyor. Şu ana kadar bizim takımda bu hastalığa yakalanan olmadı. Normal grip aşısını takım olarak olduk. Bunun da etkisi oldu. Galatasaray’ın kaptanı Arda’nın bu virüsü taşıdığını öğrendik. Futbol camiasında bu tür şeyler çabuk yayılır. İnşallah bu virüs bize uğramaz. Bu konuyla ilgili sağlık ekiplerimiz gerekli tedbirleri aldı” dedi.

Domuz Gribi’ne karşı oyuncularını sürekli olarak bilgilendirdiklerini ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Futbolcularımız hastalıkla ilgili tüm bilgileri alıyor. İnşallah böyle bir sıkıntı yaşamayız. Ama her zaman risk var. Elimizden geldiği kadar futbolcularımızı korumaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..