REKLAMI GEÇ

HOROZDA EN ÇOK SÜRE ALAN DA EN AZ SÜRE ALAN DA KALECİLER

HOROZDA EN ÇOK SÜRE ALAN DA EN AZ SÜRE ALAN DA KALECİLER

Denizlispor’da sezonun ilk yarısında ligde ve bir futbolcu dışında tüm oyuncular süre aldı. Horozlarda süre almayan isim genç kaleci Ali Eren oldu. En fazla süre alan oyuncu ise Stachowiak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ocak 2020 Perşembe, 09:54

Süper Lig’de devreyi 22 puanla kapatan Türkiye Kupası’nda ise son 16’ya kalan Yukatel Denizlispor’da en fazla süre alan oyuncu Adam Stachowiak oldu. Ligde 17 maçın tamamında forma giyen futbolcu sadece Denizlispor’un değil ligin en fazla süre alan oyuncusu oldu. İlk yarıda iki penaltı kurtaran ve kalesinde 23 gol gören futbolcu toplam 1530 dakika süre aldı.

Horozların diğer Polonyalısı Murawski de en çok süre alan ikinci futbolcu oldu. 17 maçta görev alan oyuncu 1509 dakika sahada kaldı. Yeşil siyahlılarda iki Polonyalının dışında tüm lig maçlarında oynayan futbolcu olmadı.

Horozlarda, Zakarya, Aissati, Barrow, Rodallega ve Sapunaru sırasıyla diğer en çok süre alan oyuncular oldu.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Türkiye Kupası maçlarında genç oyunculara ve yedek oyuncularına süre vermeyi tercih etti. İkinci kaleci Tolgahan Acar kupa maçlarında süre alırken genç kaleci Hüseyin Altıntaş da kupada kaleye geçmeyi başardı. Fakat Horozların genç kalecilerinden Ali Eren Yalçın bu sezon hiç süre almayan futbolcu oldu. Horozların genç isimleri, Emre Sağlık, Murathan Sütçü, Asım Aksungur gibi isimler de kupa maçlarında süre almaşı başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..