REKLAMI GEÇ

HOROZDA FORMA TANITIMI

HOROZDA FORMA TANITIMI

Denizlispor yeni sezonda kullanacağı formaları tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Haziran 2017 Çarşamba, 13:46

Denizlispor’da yeni sezonda kullanılacak formalar tanıtıldı. Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen forma tanıtımına Denizlispor ile sözleşmesini bir yıl daha uzatan Barış Örücü, Veli Acar ve bu yıl profesyonel yapılacak Erhan Güney katıldı.

İkinci Başkan Taner Atilla ve Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi’nin yanı sıra Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ve Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem de tanıtımda hazır bulundu. Yeşil siyahlıların beyaz zemin üzerine çapraz şeritli forması çok beğenildi.

Barex firması ile sponsorluk anlaşması imzalayan yeşil siyahlıların bu sezon kullanacağı formalar kulübün istekleri doğrultusunda firma tarafından tasarlandı. Yeşil siyahlı kulüp bu anlaşma ile forma giderlerinde ciddi bir kısıntıya gidecek.

Denizlispor 2. Başkanı Taner Atilla konuya ilişkin, “Barex Türkiye’mizin bir markası ve bize sponsor olmak istediler. Bizde istediğimiz şartları sunduk. İstediğimiz tasarımları yaptırmak şartı ile ücretsiz bir şekilde sezon boyunca çalışmak istedik. Onlarda bizi kırmayarak bedelsiz olarak sponsorumuz olmayı kabul ettiler. Ayrıca taraftarlarımızın çok istediği Store ile ilgili çeşitli malzemeler üretecekler ve malzemelerin sadece maliyetini ödeyeceğiz.Bu şekilde mağazamızda çeşitli tasarımlarımız ve ürünlerimizi taraftarlarımıza daha uygun fiyattan sunabileceğiz. Denizlispor’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlaşmada emeği geçen Barex Firma sahibi Batu İçten’e teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..