REKLAMI GEÇ

HOROZDA HEDEF GALİBİYET

HOROZDA HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’de galibiyete hasret kalan Denizlispor aradığı puanları Gençlerbirliği deplasmanında bulmak istiyor. Yeşil siyahlılar Rodoallega’nın yokluğunda Ankara’ya gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Ekim 2019 Cumartesi, 11:39

Süper Lig’de Denizlispor Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Eryaman Stadı’ndaki karşılaşmayı deneyimli hakem Halis Öz kayha yönetecek.

Yukatel Denizlispor, Denizli’de son çalışmasını cuma günü gerçekleştirdi. Yolculuk öncesi pas ve taktik çalışan yeşil siyahlılar daha sonra karayolu ile başkente geçti. Burada Hilton’da konaklayan yeşil siyahlı takım, gün içinde ksa bir çalışma yaparak maç kampına girdi.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, takımın deneyimli isimlerinin tamamını Ankara’ya götürdü. Adem Stachowiak, Tolgahan Acar, Hüseyin Altıntaş, Lopes, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Sapunaru, Zakarya, Keremcan Akyüz, Sackey, Kibong, Murawski, Olcay Şahan, Sacko, Recep Niyaz, Aissati, Sedat Şahintürk, Barrow, Burak Çalık, Oscar ve Mehmet Akyüz deplasmana götürülen isimler oldu.

Sakatlığı devam eden Rodallega ise takımdaki yerini alamayacak.

Diğer yandan Denizlispor kariyerine mağlubiyet ile başlayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek daha önce iki kez çalıştırdığı Gençlerbirliği karşısında kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..