REKLAMI GEÇ

Horoz’da imzalar atılıyor

Horoz’da imzalar atılıyor

Baki Mercimek ve Kemal’in transferi askıya alındı. Şener, Ümit Bozkurt, Ömer Aysan, kaleci Özden ve Andre Titi Buengo Pazartesi imza atacak. Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Özsoy “Görüşmelerimiz sürüyor. Kimse merak etmesin. Yeni sezon için iyi bir kadro kuracağız” dedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Haziran 2008 Cuma, 00:00

Denizlispor’da prensip anlaşması yapılan futbolcularla sözleşmeler imzalanmaya başlıyor. Vestel Manisaspor’dan Şener, Ümit Bozkurt, Bursaspor’dan Ömer Aysan, ve Fransa 2. Lig Takımı Amiens’te oynayan Titi Buengo, Çaykur Rizespor’da forma giyen kaleci Özden’in Pazartesi günü imza atacağı belirtildi.

Beşiktaş’tan ayrılan Baki Mercimek ile Fenerbahçeli Kemal’de ise sorun çıktı. İki futbolcuda yeşil-siyahlı kurmaylardan yüksek transfer ücreti istedi. Denizlisporlu yöneticiler iki futbolcunun transferini askıya aldı.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Özsoy, kulüp başkanı Ali İpek’in bugün İsviçre’den döneceğini söyledi. Özsoy, “Başkanımızın gelişi ile önce hoca sorununu çözüme kavuşturacağız. Ümit Kayıhan ile görüşmelerimiz sürüyor. Ümit Kayıhan ile anlaşma sağlayamazsak, Denizli Belediyespor ile şartlı sözleşme imzalayan Ali Yalçın ile masaya otururuz” dedi.

Prensip anlaşması yaptıkları futbolcuların kendilerini kanıtlamış oyuncular olduğunu dile getiren Mehmet Özsoy, “Futbolcuların Denizlispor’dan kaçtığı söyleniyor. Bence kaçmıyorlar biz onlarla anlaşmak istemedik. Ömer Aysan Denizlispor’da oynamak istediğini kendisi söyledi. Prensipte anlaştık. Ömer kendisini kanıtlamış futbolcu. Angolalı Titi ülkesinin milli oyuncusu. Daha güçlü bir ekiple yeni sezona merhaba diyeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..