REKLAMI GEÇ

Horoz’da işler karışık

Horoz’da işler karışık

Ligde zor günler geçiren Denizlispor’da, camianın önde gelen bazı isimlerinin alternatif bir yönetim oluşturduğu, şimdilik olup biteni izleme kararı aldığı öne sürüldü.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Ekim 2009 Cumartesi, 13:04

Yeşil siyahlıların son üç sezonda düşmeme mücadelesi vermesi taraftarlarını olduğu kadar camianın ileri gelenlerini de üzüyor. 9 hafta sonunda 6 puanla ligin dibinde yer alan, kısa süre içinde iki teknik direktörün görevine son veren yeşil siyahlı yönetim ise bazı taraftarların tepkisini çekiyor.

Camia içinde İpek ve yönetiminin gerek borçların ödenmesi gerekse sportif başarı sağlanması konusunda Denizlispor’un ilacı olamayacağını savunan bir grup eski yöneticinin, yeni bir yönetim oluşturma girişimlerini tamamladığı öne sürüldü.

Son zamanlarda adı sıkça Denizlispor başkan adaylığı için anılan Mazlum Bababalım’ın liderliğini yaptığı öne sürülen yeni oluşumun içinde Yurdal Duman, Süleyman Öztürk, Mustafa Özcan ve Necdet Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı iddia edildi. Hatta halen İpek yönetiminde görev yapan bir ismin de bu grupla birlikte hareket ettiği kaydediliyor.

İddialara göre ciddi projeler ve önemli bir bütçe ile göreve gelmeyi planlayan bu yeni oluşumun hareket noktası olarak kulübün içinde bulunduğu koşulları işaret ettiği ve Denizlispor’un içinde bulunduğu kötü duruma tahammül edemedikleri için bu kararı aldıkları belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..