REKLAMI GEÇ

Horoz’da şampiyonluk sözü yok

Horoz’da şampiyonluk sözü yok

Denizlispor’da Başkan Özsoy, Belediye Başkanı Zeybekci, teknik direktör Hamzaoğlu ve yönetim kurulu her şeyden bahsediyor ama şampiyonluktan söz eden yok!

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Ağustos 2010 Çarşamba, 17:55

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, menajer Adnan Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Zeybekci’ye, yeşil siyah atkı, flama ve üzerinde Nihat Zeybekci yazan forma hediye eden Başkan Özsoy, Zeybekci’nin Denizlsipor’un fahri başkanı olduğunu söyledi.

Çalışmaların iyi gittiğini ve Pazartesi günü Güngören Belediyespor ile yapacakları maça hazırlandıklarını söyleyen Denizlispor Başkanı Özsoy, “Bu sene inşallah elimizden geleni yapıp takımı bir üst lige çıkartacağız, tabi ki bu da sizlerin desteği ile olacak” dedi. Denizlispor’a her zaman destek verdiğini ve bundan sonra da vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Zeybekci, Denizlispor’a desteğinin süreceği sözünü verdi.

Denizlispor’a kombine bilet satışlarında ve başka yönlerde destek vereceğini ifade eden Zeybekci, “Denizlispor’a kalıcı işler yapacağız. Maddi konularda sürekli Mehmet başkanımızla görüşüyoruz. Ayrıca Denizlispor’a üzerinde Denizli’nin simgeleri olan bir otobüs hediye edeceğiz. Ama önemli olan önümüzdeki 10–15 yılın Denizlispor’unu kurmak. Bu sene illa ki çıkalım diye bir derdimiz olmamalı. Denizlispor’u kaya gibi zeminin üzerine oturtmalıyız. Ve ileriye dönük sağlam bir Denizlispor yaratmalıyız. Bunun için başkanımızla çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise, Denizlispor’un şampiyonluğunun bu yıl olmazsa olmazı olmadığını söyleyerek, “Biz elimizden geleni yapacağız. Bu sene çıkamazsak gelecek sene çıkacağız. Denizlispor’u el birliğiyle sağlam zeminler üzerine oturtacağız. Ve Pazartesi konuk edeceğimiz Güngören Belediyespor maçında da elimizden geleni yapacağız” açıklamasını yaptı.

Bu sırada konuk edeceği Güngören Belediyespor hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlı ekip, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde çalışmalarını çift idman yaparak sürdürüyor. Bugün düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarla start alan idmanda sakatlığı süren Güray ve Erhan’ın bu maçta forma giyemeyeceği açıklandı. Yine sakatlığı bulunan İzzet, Almanya’da pubis ameliyatı olan Musa Sinan, akciğer iltihabı teşhisi konulan Burak ve adale kanaması olan Alican takımla çalışmalara başladığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..