REKLAMI GEÇ

HOROZUN ALEYHİNE VERİLEN İKİ PENALTI LOPES’TEN

HOROZUN ALEYHİNE VERİLEN İKİ PENALTI LOPES’TEN

Sezonun ilk üç haftası geride kalırkan yeşil siyahlılar kalesinde üç penaltı gördü. Üç penaltıdan ikisine Lopes neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Eylül 2019 Pazar, 13:47

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda Denizlispor üç hafta geride kalırken topladığı 7 puanla tarihinin en iyi süper lig başlangıcını yaptı.
Yeşil siyahlılar Galatasaray ve Antalyaspor’u 2-0’lık skorla devirdi, Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Bu üç maçta da kalesinde penaltı gören Horozlar’da penaltılarda öne çıkan isim ise sezon başında Kayserispor’dan transfer edilen Portekizli oyuncu Lopes oldu.

Yeşil siyahlılar ilk penaltıyı Galatasaray maçının 28’nhci dakikasında gördü. Galatasaray atağında Diagne ile Oğuz Yılmaz’ın mücadelesinde Diagne yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Selçuk’un yenaltı atışını Adam Stachowiak kurtardı.

Antalyaspor maçının 79’ncu dakikasında Horozlar aleyhine bir penaltı kararı daha verildi. Charles’in içeri kaldırdığı topa Titi ile birlikte yükselen Lopes elle oynadı, hakem VAr incelemesinden sonra penaltı noktasını gösterdi. Aatıf’ın penaltı atışında Stachowiak bir kez daha başarılı oldu.

Göztepe maçında ise Lopes bu kez hem penaltıya neden oldu hem de takımını 10 kişi bıraktı. 38’nci dakikada sağ kenarda Titi’ye yaptığı hareket sonrası sarı kart gören Lopes 75’nci dakikada Soner’in şutu sırasında oyunun aktif alanında bulunmayan Halil’in önüne geçmek isterken ellirini iki yana açtı. Kolu Halil’in suratına çarpınca futbolcu da kendini abartılı bir şekilde yere bıraktı. VAR incelemesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Soner’in penaltı atışını Stachowiak kurtardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..