REKLAMI GEÇ

HOROZ’UN ALT YAPISI LİDER OLDU

HOROZ’UN ALT YAPISI LİDER OLDU

Denizlispor altyapı takımları Coca Cola Akademi Ligi ilk hafta müsabakalarında rakiplerini devirdi, liderlik koltuğuna oturdu.

/ DENİZLİSPORHABER / 20 Eylül 2010 Pazartesi, 16:17

Altyapıya büyük önem veren Denizlispor’da teknik sorumlular nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren U14, U15, U16 ve U17 takımları ligin ilk haftasında zorlu rakiplerini devirerek kendi liglerinde de liderlik koltuğuna oturttu.

U14 AFFETMEDİ : 2-5
U14 Takımı ligin ilk haftasında Nazilli Belediyespor’a konuk oldu. Deplasmandaki ilk mücadelesine U14 Teknik Sorumlusu Ahmet Çetin nezaretinde çıkan yeşil siyahlı ekip rakibini farklı geçti. Karşılaşmada 3 gol atan Şefik yıldızlaşırken, Ramazan ve Oğuz da skora birer golle katkı koydu. Zorlu rakibini mükemmel bir futbol ile geçen ekip aldığı bu galibiyetle adını U14 Ligi’nde zirveye yazdırdı. U14 takımı önümüzdeki hafta Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde Bucaspor’u ağırlayacak.

U15 ÇOK FARKLI : 3-1
Nazilli deplasmanından üç puan çıkarmayı başaran U15 Teknik Sorumlusu Faik Işık’ın talebeleri bu galibiyetle grubundaki diğer rakiplere de göz dağı verdi. Rakibi boğan bir futbol ortaya koyan U15 takımı, deneyimli çalıştırıcı Farık Işık’ın talimatlarını harfiyen yerine getirdi ve Nazilli Belediyespor engelini aşarak lige iyi bir başlangıç yaptı. 3-1 kazanılan karşılaşmada Denizlispor’un gollerini Tunahan ve Necmettin (2) attı. Bu galibiyetle U15 ekibi grubunda liderlik koltuğuna oturdu. U15 takımı önümüzdeki hafta Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde Bucaspor’u ağırlayacak.

U16 BERABERE: 1-1
Ligin ilk haftasında Zafer Katrancı Altyapı tesislerinde Turgutluspor’u ağırlayan U16 takımı kötü bir sürprizle karşılaştı. Karşılaşmada baştan sona üstün oynamasına karşın girdiği gol pozisyonlarından sadece birini değerlendirebilen U16 Teknik Sorumlusu Erman Ergüney’in talebeleri Burak’ın ayağından buldukları tek golle berabere kaldı. U16 takımı önümüzdeki hafta Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

U17 DÜELLODAN GALİP : 3-2
Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde Turgutluspor’u ağırlayan U17 takımı adeta gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmadan galip ayrıldı. Oğuz Kağan’ın iki gol ve Anıl’ın tek gol attığı karşılaşmada Turgutlu ekibi de iki gol buldu. U17 Teknik Sorumlusu Umut Kasa’nın çalıştırdığı yeşil siyahlılar üstün oynadıkları karşılaşmada pek çok pozisyonu da değerlendiremedi. Alınan bu galibiyet ile ligde zirve mücadelesinde olduğunu gösteren yeşil siyahlılar rakiplerine gözdağı verdi. U17 takımı önümüzdeki hafta Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..