REKLAMI GEÇ

HOROZUN ‘BALTALI’SI VAR

HOROZUN ‘BALTALI’SI VAR

Denizlispor’a en zor dönemlerinde sahip çıkan işadamı Derya Baltalı bu kez Çaykur Rizespor deplasman giderlerini üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2017 Cuma, 10:50

Mali disiplinsizlik nedeniyle geçmişte büyük sıkıntılar yaşayan, gerek ödemelerde gerek yeni transferlerin yapılmasında çıkmaza düşen Denizlispor’a sağladığı maddi desteklerle hayat veren işadamı Derya Baltalı bir kez daha yeşil siyahlı kulübü boş göndermedi.

Başkan Mustafa Üstek ve Yardımcısı Taner Atilla’nın ziyaret ettiği duayen işadamı yeşil siyahlı kurmayları boş göndermedi ve Çaykur Rizespor maçının deplasman giderlerini üstlendi.

Pazartesi günü Balıkesirspor’u Denizli’de ağırlayacak Denizlispor 2 Aralık’ta Baltalı’nın giderlerini üstlendiği deplasmanda puan arayacak.

Denizlispor kulübünden yapılan açıklamada duayen işadamı Derya Baltalı’nın kulübün hesabına deplasman giderlerini aktardığı belirtilirken, ziyarette geçen konuşmalardan da bölümler paylaşıldı. Ziyarette konuşan duayen işadamı Derya Baltalı Denizli’nin Denizlispor Kulübü’ne destek olması gerektiğini söyleyerek; “Yönetim olarak çok doğru işler yapıyorsunuz. Bunun tüm Denizli tarafından görülmesi ve bi konsorsiyum oluşturularak desteklerin artması gerekiyor. Bizlerde elimizden geleni yaparak Denizlispor’a sahip çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Mustafa Üstek ise duayen işadamının maddi manevi desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yönetimimiz yalnız kalmasına rağmen  elinden geleni yaparak süreci en iyi şekilde yönetiyor. Bu süreçte yanımızda olan herkese ve ayrıca kulübümüzün sorunları ile her zaman yakından ilgilenen ve bizlere her zaman destek olan Derya Baltalı Bey’e şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..