REKLAMI GEÇ

HOROZUN DEFANSI GEÇİLMİYOR

HOROZUN DEFANSI GEÇİLMİYOR

Ligde beşinci maçlar geride kalırken Denizlispor en az gol yiyen takım olarak öne çıktı. Yeşil siyahlılar bu süreçte kalesinde üç de penaltı gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Eylül 2019 Çarşamba, 10:04

Spor Toto Süper Lig’de 5 hafta sonunda 8 puan toplayan Yukatel Denizlispor, ligin en az gol yiyen takım ünvanına sahip oldu. Yeşil siyahlı defans maçlarda rakiplerine pozisyon verse de kalesinde nadiren gol gördü. Galatasaray, Antalyaspor ve Göztepe maçlarında aleyhinde penaltı kararı verilen Horozlar, kaleci Stacnowiak’ın üç penaltıyı da kurtarması ile en zor gol yiyen takım ünvanına sahip oldu.

Ligde rakiplerine sadece son iki maçta gol fırsatı veren Horozlar Konyaspor ve Kayserispor maçlarında kalesinde birer gol gördü.

Denizlispor’dan sonra Ç. Rizespor, Konyaspor ve Göztepe 4’er golle en az gol yiyen takımlar sıralamasında ikinci sırada yer aldı. Ligin en fazla gol yiyen ekipleri ise üçüncü basamaktaki Gazişehir ile son sıradaki Gençlerbirliği  oldu. Her iki takım kalesinde 10 gol gördü.

Diğer yandan Yukatel Denizlispor ligde en az gol atan takımlar arasında yer aldı. 5 maçta 5 gol kaydeden Horozlar, tek gollü Göztepe, 3 gollü Ankaragücü, 4 gollü Konyaspor’u takip etti. Ligde 12 gollü Alanyaspor en fazla gol atan takım oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 26 Eylül 2019, 09:57

Aman yazıp durmayın nazar değdireceksiniz.2 maçta 2 gol ama 1 puan.Sıra galibyetlere gelsin nazar değmesin artık.