REKLAMI GEÇ

HOROZUN GOLCÜSÜ TZVETAN GENKOV’DAN İYİ HABER

HOROZUN GOLCÜSÜ TZVETAN GENKOV’DAN İYİ HABER

Yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle şimdilik verim alınamayan Genkov süratle iyileşiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2014 Çarşamba, 12:53

Sezon öncesi yaşadığı sakatlık nedeniyle kampı iyi değerlendiremeyen, bu nedenle Teknik Direktör Özcan Bizati’nin Adana Demirspor maçında sonradan oyuna dahil ettiği Bulgar golcü Tzvetan Genkov kasıklarına aldığı darbe sonucu yaşadığı ikinci sakatlık sürecini de atlatıyor. Bulgar futbolcu antrenmanda kasık bölgesine isabet eden top nedeniyle ciddi rahatsızlık yaşamış bu nedenle Bucaspor, Altınordu ve Osmanlıspor maçlarında takımdaki yerini alamamıştı. 30 yaşındaki deneyimli futbolcu son sakatlığı nedeniyle güçlükle yürüyordu. Uygulanan tedavi sonrası durumunda düzelme gözlenen Genkov’un yürüyüşlere başladığı öğrenildi. Futbolcunun Kurban Bayramı’ndan sonra koşulara başlayabileceği kaydedildi. Denizlispor sağlık ekibi ve fizyoterapistlerinin özel bir çalışma programı uygulayacağı Genkov en az iki maç daha takımdaki yerini alamayacağı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 23:31

iyileşsin artık be.DENİZLİSPOR yan gelip yatma yeri mi?

ŞAFAK .K   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 16:02

ÇOK İYİ LİGİMİZDE SES GETİRECEK BİR FORVET MÜZMİN BİR SAKATLIĞI YOK İDMANDA TESTİSLERİNE TOP GELDİĞİ İÇİN SORUN OLDU.İNŞALLAH HIZLI BİR ŞEKİLDE İYİLEŞİP TAKIMIMIZA KATKI SAĞLAYACAK..

Ahmet Sarı   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 12:56

Bu adamı Levent Kartop aldı getirdi nereden baksanız ligin ilk 10 maçında forma giyemedi giyemeyecek. Sakat sakat adam alınmış. Andanov desen fos Yordanov ise kız arkadaşı ile meşgul devre arasında gönderilmeliler bi de 2 yıllık sözleşme bunların peh