REKLAMI GEÇ

HOROZUN HAKEM ŞANSI YOK

HOROZUN HAKEM ŞANSI YOK

Denizlispor yarın akşam Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Horozlar maçın hakemi Birincioğlu ile bugüne kadar maç kazanamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Ekim 2019 Perşembe, 10:30

Spor Toto Süper Lig’de Denizlispor yarın akşam Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil siyahlıların zorlu deplasmanında maçı Trabzon Bölgesi hakemlerinden Bülent Birincioğlu yönetecek. Bir öğretmen olan Bülent Birincioğlu bu güne kadar Denizlispor’un üç maçını yönetti.

2014’te yeşil siyahlıların Şanlıurfaspor deplasmanına konuk olduğu maçı yöneten Birincioğlu son düdüğü çaldığında Horozlar sahadan 3-0 yenik ayrılmıştı. Aynı sezon Denizli’deki Osmanlıspor maçını da yöneten Birincioğlu, Horozlar aleyhine penaltı kararı vermiş ve maç 2-2 berabere tamamlanmıştı. Birincioğlu son olarak 2018 yılında Horozların Balıkesir deplasmanına konuk olduğu maçı yönetti. Yeil siyahlılar bu maçı da 2-1 kaybetti.

Kariyerinin 186’ncı maçına çıkacak olan Birincioğlu yönetiminde ev sahibi takımlar yüzde 52 oranıyla kazanan taraf oluyor. Yönettiği maçlarda deplasman takımlarının kazanma oranı ise yüzde 24. Maç başına 4,5 sarı kart gösteren Birincioğlu ortalama 4 maçta bir kırmızı kartına başvuruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..