REKLAMI GEÇ

HOROZUN KANADI GERİ DÖNDÜ

HOROZUN KANADI GERİ DÖNDÜ

Adanaspor maçında eksikliği hissedilen kanat oyuncusu Kappel, İstanbulspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Ağustos 2017 Çarşamba, 09:56

Denizlispor’da eksikliği hissedilen futbolcuların başında gelen Kappel’den sevindirici haber geldi. İkinci etap kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle hazırlık maçlarının yanı sıra ligde Adanaspor maçında da görev alamayan kanat oyuncusu takımla çalışmalara başladı.

Pubis teşhisi konan futbolcu kendisi için getirtilen özel fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürmüş ve hızlı bir iyileşme süreci geçirmişti.

Dünkü antrenmanda takımdaki yerini alan ve çift kale maçta oynayan Kappel’in İstanbulspor karşısında forma giyebileceği kaydediliyor. Maça yetiştirilmeye çalışılan futbolcu ile ilgili son kararı Teknik Direktör Yusuf Şimşek verecek.

Şimşek dün antrenman öncesi yaptığı açıklamada öğrencisini İstanbulspor maçında riske etmek istemediğini fakat Eskişehirspor karşısında görev vermek istediğini söyledi. Şimşek; “Kappel şu an gayet iyi gidiyor. Bu hafta kadroya alıp ihtiyacımız olursa oyuna sonradan sokabiliriz. Eskişehir karşısında tam olarak hazır hale geleceğini düşünüyorum. Kendisi de yaptığımız konuşmalarda aynı şeyi söylüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..