REKLAMI GEÇ

HOROZUN KANADI KIRIK

HOROZUN KANADI KIRIK

Teknik patron İldiz’in son maçlarda kanatta görevlendirdiği Mehmet Akyüz ile Ziya Alkurt’un durumları sıkıntılı. Her iki futbolcunun Ümraniye maçında oynanama olasılığı bulunuyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Mart 2019 Cumartesi, 11:40

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor,  pazartesi akşamı evinde Ümraniyespor’u konuk edecek.  Kendi evinde hata yapmak istemeyen yeşil siyahlıların başı sakatlıklarla dertte.
Teknik Direktör Yücel İldiz’in Burak Çalık’ı hamle oyuncusu olarak kullandığı maçlarda sağ açıkta görev verdiği Kaptan Mehmet Akyüz’ün sağ ayak arka adalesinde ödem oluştu. Bu nedenle futbolcu son iki antrenmanda takım arkadaşlarına katılmadı. Riske edilmeyen futbolcu düz koşu yapmakla yetindi.
Denizlispor’un bir diğer silahı kanat oyuncusu Ziya Alkurt ise hasta oldu . Şiddetli bir rahatsızlık geçiren futbolcu iki antrenmanı kaçırdı ve istirahat yaptı. Buna karşın Denizlispor sağlık ekibi futbolcunun sağlık durumunu bugün bir kez daha kontrol edecek ve antrenmanda yer alıp alamayacağına bakacak.
Ligde bir haftalık aranın ardından 50 puanla yeniden liderlik koltuğuna oturan yeşil siyahlılar iç sahadaki zorlu maçı kazanarak yoluna devam etmek istiyor.
Maçın hazırlıklarına tesislerinde sürdüren Denizlispor’da teknik patron İldiz öğrencilerine maça konsantre olmaları konusunda sık sık uyarırken, hata yapmak istemediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..