REKLAMI GEÇ

HOROZUN KEYFİ YERİNDE

HOROZUN KEYFİ YERİNDE

Hafta sonunda Osmanlıspor’u konuk edecek Denizlispor zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Yeşil siyahlılarda morallerin yüksek olduğu gözlendi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Şubat 2019 Perşembe, 09:51

Spor Toto 1. Lig’de Eskişehir deplasmanında iki puan bıraktıktan sonra Osmanlıspor ve Gençlerbirliği ile arasındaki puan farkı üçe düşen Denizlispor, hafta sonu iki Ankara temsilcisinden birini ağırlayacak.
Yeşil siyahlılar ligde büyük bir çıkış yakalayan Osmanlıspor karşılaşması için hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Dün Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışmada yeşil siyahlı futbolcuların yüksek morale sahip olduğu gözlendi.
Tesiste futbolculara ait köpeklerin sahaya girmesi ile daha da renklenen antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Isınma ve pas çalışmalarının ardından Teknik Direktör Yücel İldiz öğrencilerine şut çalıştırdı. Daha sonra takım yarı sahada çift kale maç yaptı.

Maç sırasında öğrencilerini sık sık uyaran İldiz, sık sık oyuna müdahale etti.

Yeşil siyahlıların dünkü çalışmasında Recep Niyaz, kondisyoner eşliğinde ayrı bir çalışma yaptı. Ziya Alkurt ve Kehinde ise düz koşu yapmakla yetindi. Antrenmanı Denizlisporlu yöneticiler de izledi.

Antrenmanın son bölümünde yeşil siyahlı takımın bir de ziyaretçileri vardı. Atatürk İlkokulu öğrencileri yeşil siyahlı futbolcuları ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..