REKLAMI GEÇ

HOROZUN KEYFİ YERİNDE

HOROZUN KEYFİ YERİNDE

Sezonun ilk puanlarını Adana Demirspor deplasmanından çıkaran Denizlispor’da keyifler yerinde.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 11:45

Spor Toto 1. Lig’de kendi evinde Gazişehir karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen skor üretemeyen yeşil siyahlılar tek golle rakibine boyun eğmiş ve sezona kötü bir başlangıç yapmıştı.

Oynadığı futbol ayakta alkışlanan Denizlispor, oyun kalitesini Adana Demirspor karşısında daha da artırarak sonuca gitmesini bildi.

Zorlu maçta rakibine gol fırsatı vermeyen Horozlar, 82’nci dakikada Burak Çalık’ın nefis golüyle sahadan üç puanla ayrılmasını bildi.

Kurban Bayramı öncesi camiaya bayram hediyesi veren yeşil siyahlı takımda keyifler de yerine geldi. Gazişehir karşısında iyi futbolun karşılığını alamayan yeşil siyahlı futbolcular bu kez gülen taraf olmayı başardı.

Yeşil siyahlıların ligin yüksek bütçeli takımına karşı aldıkları galibiyet camiada da sevinç yarattı. İlerleyen haftalar için umut veren yeşil siyahlılarda hazır olmayan futbolcuların ve forvet transferinin de takıma katılması ile birlikte kadro daha da güçlenecek. Dünkü maçta orta alanın iki önemli ismi Aissati ve Recep Niyaz oynadıkları futbolla öne çıkmayı başarırken kaptan Mehmet Akyüz çalışkanlığı ile golün sahibi Burak Çalık ise iş bitiriciliğiyle maça damga vurdu. Horozlarda Burak Altıparmak, Himmet Ertürk ve Abdülkerim de maçın önemli isimleri arasında yer almasını bildi.

Diğer yandan Hatayspor maçı için geri sayıma başlayan yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Osman Özköylü öğrencilerine izin vermedi.

Adana’dan bugün kente dönen yeşil siyahlı takım zorlu maçın hazırlıklarına hemen başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..