REKLAMI GEÇ

HOROZUN KOZU TARAFTAR

HOROZUN KOZU TARAFTAR

Cumartesi günü Adana Demirspor’u konuk edecek olan Denizlispor iç sahada ligdeki en başarılı ikinci takım olarak öne çıkıyor. Horozlar kendi evinde haftalardır kaybetmiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Ocak 2019 Çarşamba, 10:25

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Denizlispor, hafta sonunda, önemli takviyelerle gücünü artıran Adana Demirspor’u konuk edecek.

Kendi evinde kazanarak yoluna devam etmek isteyen yeşil siyahlıların en büyük kozu Denizli Atatürk Stadı tribünlerini tıka basa dolduran taraftarı olacak.

Ligde 10 haftadır yenilgi yüzü görmeyen yeşil siyahlılar iç saha performansı da dikkat çekiyor. İlk hafta Denizli’de Gazişehir’e kaybeden Denizlispor o maçtan sonra hiçbir iç saha maçını kaybetmedi.

Horozlar kendi evinde oynadığı 9 maçta 7 galibiyet iki de beraberlik aldı.

Rakip fileleri 18 kez havalandıran Denizlispor kalesinde ise sadece 6 gol gördü.

Denizli’de Eskişehirspor ve Adanaspor’a 4’er,  Elazığspor, Giresinspor, Afyon Afjetspor’a 3’er gol kaydeden Horozlar, sadece Hatay ve Gençlerbirliği maçlarında rakip fileleri havalandıramadı.

Ligde Gençlerbirliği’nin ardından iç sahada en çok puan toplayan takım olarak göze çarpan Horozlar bu seriyi Adana Demirspor galibiyeti ile sürdürmek istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..