REKLAMI GEÇ

Horoz’un Kurmayları fikstürü DENİZLİHABER’e değerlendirdi

Horoz’un Kurmayları fikstürü DENİZLİHABER’e değerlendirdi

2009-2010 Sezonu Süper Ligi fikstür çekiminin ardından Denizlispor’un kurmayları değerlendirme yaptı. DENİZLİHABER’e açıklamada bulunan kurmaylar, genel olarak fikstürü iyi buldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Temmuz 2009 Salı, 17:13

İpek “Fikstür önemli değil”
Fikstür çekimini DENİZLİHABER’e ilk değerlendiren Denizlispor Başkanı Ali İpek oldu. İpek, fikstürün önemli olmadığını belirterek, “Şu takım çıkmış bu takım çıkmış fark etmez. Sonuçta bu takımların hepsiyle oynayacağız. Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Çıkıp topumuzu en iyi şekilde oynayıp bize yakışan sonuçları alacağız” dedi.

Gökşin “Hayırlı olsun”
Fikstür çekiminde Denizlispor’u temsil eden Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Gökşin, düşüncelerini DENİZLİHABER ile paylaştı. Gökşin “Güçlü takımlarla sezon başı oynamak bizim için bir avantaj diye düşünüyorum. Biz hazırız. Mantıklı bir fikstür oldu bizim için. Fikstürün Denizlispor caimasına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kıbrıslıoğlu “Avantaj bizde”
Denizlispor Yöneticilerinden Hasan Kıbrıslıoğlu’da aynı Zafer Gökşin gibi düşünenlerden. Kıbrıslıoğlu, “Fikstürü iyi buldum. Güçlü takımlarla sezon başında oynamak avantaj. Fenerbahçe ve Galatasaray hocalarını değiştirdi. Birçok transfer yaptı. Uyum sorunu yaşayabilirler. Genelde de sezon başı pek hazır olmuyorlar. Biz ise bir iki takviye yaptık. İskeleti koruduk. Biz tüm takımlardan daha hazırız lige. Güçlü takımların içinde bulunduğu durumu kullanabiliriz. Bunu değerlendirebiliriz ve avantaja dönüştürebiliriz. Hayırlı olsun” dedi.

Çetin “Dezavantajı avantaja dönüştüreceğiz”
Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin de ligin ilk üç maçını güçlü rakiplerle oynayacaklarını belirtti. Fikstürün çok kötü olduğunu söylemenin doğru olmadığını ifade eden Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Rakiplerimiz yeni transferler yaptı, biz de takımı büyük oranda koruduk. Lige en hazır başlayacak takımlardan biri biziz. Bu avantajımızı iyi kullanabilirsek, Fenerbahçe, Galatasaray ve Sivasspor gibi şampiyonluk mücadelesi verecek takımlarla oynayacak olmamızı avantaja çevirebiliriz. Rakiplerimiz ayrıca Avrupa kupalarında da mücadele edecek. Bu da bize avantaj sağlayabilir. İlk bakışta zor bir fikstür gibi görünüyor. Bu zor fikstürü avantaja çevirebilecek gücümüz var. Bunu başarabilirsek bizim için çok güzel bir sezon olur”

Altın: “Herkese hayırlı olsun”
Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Öncelikle 2009-2010 sezonu herkese hayırlı olsun. Bugün çekilen kuraların ardından fikstür belirlendi. Sonuçta her takım ile oynayacağız. Takımlarla ilk hafta veya son haftalarda karşılaşma yapmamız bizim için fark etmez. Herkes saha içinde rakibimiz. Futbolu çirkinleştirmek değil, zenginleştirmek ve Futbol adına daha fazla kalite katmak tek amacımız. Bütün çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Denizlispor olarak, taraflı veya tarafsız tüm izleyenlerin beğenisini almak istiyoruz. 2009-2010 Süper Ligi’nin fair-play çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..